Examine This Report on گیاهان اضطراب
Examine This Report on گیاهان اضطراب
Blog Article
نویسنده : سارا فیضی نام این مقاله خواص درمانی سنبل الطیب است و حتما شما از خودتان پرسیده اید چرا باید این گیاه را مصرف کنم و حتی بخواهم درباره فوایدش بدانم؟ در این مقاله قصد داریم دربارهی مهمترین خواص سنبل الطیب ،این داروی گیاهی ، صحبت کنیم که یقینا متقاعدتان خواهد کرد که به عطاری محلتان بروید و این گیاه دارویی را خریداری نمایید. در کنار خواص سنبل الطیب به مضرات آن نیز پرداخته می شود.
گونههای مختلف اسطوخودوس در پارکها و فضای سبز و منازل به عنوان گیاه زینتی کاشته میشوند. برخی از گونههای این گیاه نیز به عنوان سبزی خوراکی و برای تهیه اسانس و استفاده در صنعت لوازم آرایشی بهصورت تجاری کشت میشوند.[۲] اسطوخودوس انگلیسی که با نام لاوندر نیز شناخته میشود، بیشترین کشت جهانی را داراست.
ناسازگاری بدن با یک یا چند گیاه خاص هر چند به ندرت پیش میآید اما به هر حال ممکن است مصرف کنندگانی با آن مواجه شوند.
باید راهی برای نظارت و مهار ان پیدا کرد. یعنی از هر موقعیتی برای ایجاد آرامش و لحظهاي سکوت و شادی استفاده کرد.
ث. سنبلالطیب ممکن است تمرکز را با دشواری مواجه کند، از این رو هنگام رانندگی، کار با دستگاههای مختلف، یا انجام کارهایی که نیاز به گیاه رازک هوشیاری و بیداری داشته باشد، از مصرف آن خودداری کنید.
مقالههای دارای جعبه اطلاعات آرایه زیستی بدون نوار آرایه زیستی
عرق سنبل الطیب در تسکین سردرد (به ویژه سردردهای استرسی)، میگرن، آرتریت و دردهای عضلانی موثر است.
سنبل الطیب کاهش معنی داری در تأخیر در خواب، و بهبود قابل توجهی در کیفیت خواب ایجاد کرد.
کاهش استرس نیز کیفیت زندگی را بهبود میبخشد، سلامت جسمی و ثبات عاطفی را تقویت میکند.
استفاده از نخ دندان به طور روزانه، و شستن دندانها با مسواک نرم میتواند به تمیز نگه داشتن دهان و جلوگیری از شل شدن دندان که ممکن است باعث بیماری لثه شود، کمک کند. بیماری لثه نیز در افزایش خطر ابتلا به دیابت و اختلالات قلب در زنان یائسه دخیل است.
طب فشاری برای سردرد؛ تعیین و استفاده از نقاط فشار برای درمان میگرن
اولین نفر باشید که از تخفیف های ویژه داروخانه آنلاین فارمافوری مطلع می شوید.
به طور کلی، هیچگونه خطرات سلامت یا عوارض جانبی در ارتباط با مصرف مناسب دوزهای درمانی تعیین شده و مصرف کوتاه مدت شناخته نشده است.
این گیاه، در یونان، مکتب آیورودا (اساس درمان در این مکتب، توازن عناصر طبیعی بدن و تعادل روح و روان انسان است)، طب سنتی چینی، و هومیوپاتی (یکی از رایجترین شیوههای درمانی طب مکمل) برای آرام بخشی، تقویت قلب و درمان صرع و هیستری استفاده می شد.